Om Muvizu

Muvizu er en super let måde at fortælle dine egne historier med animationsfilm. Lad kreativiteten få frit løb!

Muvizu Education

Muvizu er et 3D animationssoftware, der gør det muligt for enhver at skabe animationer af høj kvalitet hurtigt og nemt. Muvizus animationsmotor er ideel til fortællere, animatorer, lærere og virksomheder, der søger at engagere, fortrylle og glæde publikum med animeret indhold.

Muvizu

Efter at have været igennem alverdens animationsprogrammer endte jeg nærmest med at opgive at kunne skabe et resultat, jeg selv var tilfreds med. Men ved et tilfælde faldt jeg over Muvizu. Det er et program, som jeg både har brugt til at skabe små film eller fortællinger for virksomheder, samt brugt i undervisningen i folkeskolen.  

Med simple videoer kan man let og i egent tempo lære at animere og optage ens egne film. Det er kun fantasien, som sætter grænser for ens endelige produkt. Animationsfilmproduktion har aldrig været lettere eller sjovere.

Nikolaj Houg

“Muvizu Danmark”

Heroes and Villains Exclusive Trailer [muvizu] Dreeko

Skab dit univers! Prøv Muvizu

Muvizu gør det let at producere flotte og professionelle animationsfilm uden at bruge utallige timer. Du kan skabe dine egne og unikke karakterer og scener og koncentrere dig om at fortælle din historie. 

  • Windows 7 eller nyere
  • 2,4 GHz processor
  • Grafikkort med "shader model 3"
  • 2.3 GB fri harddisk plads
Luk menu