Muvizu

Education

Muvizu Education gør animation i undervisningen sjovt. Undervisningsforløb til animationfilm er udviklet, så det er let at komme i gang. Muvizu education sigter mod at engagere og inspirere børn, unge, voksne og lærere i en verden af kreativ historiefortælling

Muvizu Education

17

Forskellige figurer

990

Forskellige rekvisitter

77

Forskellige scener

22

Special effekts

Undervisningsforløb

Vi har lavet en masse super sjove og lærerige forløb både til mellemtrinnet og udskolingen. Arbejd med forløb i mange forskellige fag og opdag en ny måde at arbejde med animation på. Vi kommer også gerne ud og er med i forløbene

Læring bliver sjovt!

Muvizu går julen i møde

Processen giver læring

Da Muvizu-projektet er let og tilpasningsvenligt, er alle med i hele animationsprocessen. Processen fra ide til færdigt produkt er gjort legende let. Med lethed kan elevernes animationsfilm deles, så det giver eleverne mulighed for at evaluere hinandens arbejde. Muvizu er med til at styrke det visuelle udtryk af deres eget arbejde.

 

Let at lave animationsfilm

Ny måde at lære på

Muvizu udfordrer eleverne til at observere og analysere verdenen omkring dem. Både udtryksformer og virkemidler fra TV og film. Dette gør, at eleverne kan bruge den bevidsthed til at gøre det selv! Så de kan udtrykke sig gennem animation af deres egne ideer, bekymringer og følelser.

 

Muvizu animationsfilm program

Det er sjovt, mens de lærer!

Når eleverne bruger tid med Muvizu, forbedres både deres computerfærdigheder og kunstneriske udtryk. Det er spændende at se, hvordan elever udvikler og deler deres ideer, oplevelser og fantasi.

Selv en absolut nybegynder kan oprettes i Muvizu, og det bliver kun bedre, når dine færdigheder forbedres.

Kontakt os

Vi vil meget gerne tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe. 

  • +45 29 45 23 22
  • kontakt@muvizu.dk
Luk menu