Der kan altid komme spørgsmål

Vi har prøvet at samme nogle af de mest stillede spørgsmål og gjort vores bedste for at svare. 

Spørgsmål

Altid velkommen til at kontakt os, hvis du ikke finder svaret.

E2

Fejl E2 betyder, at Muvizu ikke kunne skrive licensfilen til din harddisk. For at rette dette skal du køre Muvizu som administrator. Højreklik på Muvizu-ikonet på dit skrivebord og klik derefter på “Kør som administrator”. Prøv nu at aktivere Muvizu igen. W0Fejl W0 betyder Muvizu har haft problemer med at kommunikere med aktiveringsserveren. Dette skyldes sandsynligvis din firewall, der blokkerer Muvizus forbindelse. For at rette op på dette, skal du enten hvidliste Muvizu i din firewall eller deaktivere din firewall midlertidigt, mens du aktiverer Muvizu. 

W1

Vi er ikke sikre på, hvad der forårsager fejl W1. Kontakt os! 

W2

Muvizus aktiveringsserver vil kun lade dig forsøge at aktivere 10 gange før mærkning af din nøgle som “brugt”. Dette er for at forhindre piratkopiering. Hver licensnøgle er kun beregnet til brug af en person (men kan bruges på flere computere). Hvert aktiveringsforsøg er markeret på serveren, selvom du får en fejl. Når du har fået fejl W2, kan den kun løses af firmaet, der forvalter Muvizu. Så kontakt os!

W3

Fejl W3 antyder, at der er et problem med aktiveringsserveren. Du bør prøve at aktivere Muvizu igen senere. Find ud af mere på vores forum. 

W4

Fejl W4 betyder, at Muvizu ikke kan oprette forbindelse til aktiveringsserveren. Sørg for, at din computer er forbundet til internettet, og prøv igen. Hvis din computer er forbundet til internettet, skal du prøve at deaktivere din firewall. Hvis du stadig får denne fejl efter det, kan det betyde, at aktiveringsserveren ikke længere er online. 

 

Du kan genstarte scenen. Endelig gem inden scenen og figuren genstartes. 

Du kan downloade trial version: Plus+ tryk her  og pro version her og så kan du købe licensen ved at kontakte os.

For at aktivere Muvizu:

For det første skal du sørge for at have installeret den nyeste version af Muvizu.

Vælg derefter omhyggeligt hele din licensnøgle og kopier den til dit udklipsholder.

Åben Muvizu, og gå til File -> Opgrader til Muvizu: Spil +. Klik på “Enter License Key”, og Muvizu skal automatisk aktiveres ved at tage koden fra dit udklipsholder.

Luk menu